Foto: Business Region Göteborg
Foto: Business Region Göteborg

Strategiskt partnerskap fintech

Date and time5 november 2024, 11:00 - 13:00
Location and addressSEB, Östra Hamngatan 24, Göteborg
Sub categories Finans
Activity type Seminarium

Strategiska partnerskap tillsammans med Fintech 

SEB delar med sig av erfarenheter från digital transformation och implementering av strategiska partnerskap med fintechbolag. 

Sharona Gessler, Head of Strategic Partnerships and Financial Ecosystems på SEB, presenterar deras process för partnersamarbeten. Hon kommer beskriva hur de identifierar behov, hur den interna utvärderingen utförs, principer för investering och avtalsskrivning, och hur partnersamarbetet drivs (co-creation). 

Hon kommer även presentera några konkreta exempel och lyfta fram lärdomar från de olika partnerskapen, framför allt med fokus på framgångsrik implementering och samarbete. Ofta krävs ett förändringsarbete för att få ut så mycket som möjligt av partnerskapet. 

Program: 

11.00-12.00 Strategisk partnerskap med fintechbolag – Sharona Gessler 

12.00-13.00 Lunch och eftersnack 

För att värna miljön strävar vi efter att anordna våra evenemang i lokaler som är lätta att nå med cykel, till fots eller med kollektivtrafik. Närmsta hållplats för detta evenemang är Lilla Bommen. Vi erbjuder också digitalt deltagande i våra arrangemang, när så är möjligt och lämpligt.

Du blir så bra på bild! Därför kan vi ta chansen att spela in och fota denna tillställning och sen publicera i våra kanaler. Vi kommer bara använda materialet i kommunikation kopplad till evenemanget. Säg till oss innan det börjar om du inte vill vara med.