Caroline Krensler / Vinn Group, Erik Selin / Balder, Fredrik Lycke / Investment Latour.
Caroline Krensler / Vinn Group, Erik Selin / Balder, Fredrik Lycke / Investment Latour.

Investerarforum Göteborg

Date and time10 april 2024, 15:00 - 17:30
Location and addressVinn Group, Kvarnbergsgatan 2, Göteborg
Sub categories Finans
Activity type Seminarium

Evenemanget riktar sig till professionella investerare och kräver en personlig inbjudan för att delta.

Anmälan

På nästkommande investerarforum får vi träffa några av Göteborgs mest profilerade investerare som delar med sig av deras erfarenheter och tanker om framtiden. 

Caroline Krensler var med och grundade Vinn Group tillbaka i 2008 och många investeringar har det blivit sedan dess. Erik Selin har investerad sedan unga år och har nu en stor och mångfacetterad portfölj, där fastigheter utgör en grundstam. Investment Latour, börsnoterad investmentbolag som har en spännande portfölj av såväl noterade som onoterade bolag håller kursen stadig och bygger långsiktigt värde. Volvo Cars har höga ambitioner inom framtidens hållbara mobilitetslösningar och deras technology fund är ständigt på jakt efter nya banbrytande investeringsobjekt. 

 

PROGRAM

15.00 Välkomst och introduktion 

15.10 Caroline Krensler, Medgrundare Vinn Group ”Vision, strategi och lärdomar från investeringar i Vinn Group och egen låda” 

15.30 Erik Selin, Grundare och VD Balder ”Investeringsfilosofi, framgångar och motgångar – hur det började och vart är vi på väg” 

15.50 Fika 

16.15 Fredrik Lycke, Investment Director, Investment Latour “Målet är långsiktigt värde – utblicken är global och mångfacetterad” 

16.35 Ann-Sofie Ekberg, CEO Volvo Car Technology Fund ”På jakt efter nästa genombrott som kommer att forma framtidens mobilitet” 

17.00 Mingel och eftersnack 

 

Den här aktiviteten riktar sig till professionella investerare och anmälan sker via personlig inbjudan. Vi välkomnar även investerare som vi inte tidigare nätverkat med, vänliga se kontaktuppgifter nedan.

 

Närmsta hållplats för detta evenemang är Operan.  


För att värna miljön strävar vi efter att anordna våra evenemang i lokaler som är lätta att nå med cykel, till fots eller med kollektivtrafik. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här.

Anmälan till event